Friday, August 12, 2011

man extra.blogspot.com jarang update

Man extra blogspot untuk ketika ini tidak aktif kerana kesibukan dengan pelbagai acara. Jika anda masih lagi berminat untuk menonton video-video interview yang terdapat dalam blog ni.bolehlah beralih ke website www.slowmo tv.com Slowmo tv merupakan salah satu website yang kini makin menjadi tarikan ramai peminat-peminat sukan ekstrim. Video yang terdapat dalam slowmo tv ada 3 jenis sukan ekstrim yang biasa orang tempatan main iaitu skateboard,bmx dan juga inline. Jangan lupa untuk like facebook slowmo sekali dan sentiasa mengikuti perkembangan terbaru website ni. Diharapkan scene sukan extreme akan terus maju.

www.slowmotv.com
www.facebook.com/slow mo tv

Tidak lagi dengan loop

Aku tidak lagi di sponsor oleh loop disebabkan dengan kesibukan dan tidak dapat memberi komitmen yang lebih terhadap team loop. Walaubagimanapun anda semua teruskan support local online skateshop ni.

Sunday, March 27, 2011

Goreng pisang panas




Cerita kedai kopi terbaru kali ni .Deck Jart dan Anagram dari france yang terbaru dah sampai.Deck ni habis cepat macam goreng pisang panas.tinggal 4 keping je deck Jart sekeping deck anagram.cepat order.lambat habis.Untuk pengetahuan korang.banyak team jart power-power dan trick diorang sangatlah teknikal dan big.Deck ni masih lagi ranggup dan panas.so kalau nak beli,call saya ok.ok cool....
man extra-0192847573

1. Team model size 8.0x32:RM190 with griptape



2. Pro Model Bastien Salabanzi 8.0x32 RM210 with griptape


3. Jart Team Model size 7.875x31.37 RM190 with griptape

4. Jart Team Model size 7.875x31.37 RM190 with griptape


5. Deck Anagram team model size 8.125x32 RM190 with griptape(SOLD)





Friday, March 25, 2011

Video suka-suka

Video ni aku buat untuk kepuasan diri aku sebab aku tak pernah ada video skate sendiri sejak aku mula main skate sampai lah sekarang.Asyik aku je yang rekod orang.Harap mana-mana pihak terhibur & jangan pikir bukan-bukan ye.Trick-trick ni semua dah berhabuk dan lama.ada lagi trick-trick lain tak di record lagi.oh lagi satu,quality video ni campur-campur....so jangan marah kalau tak boleh memuaskan mata korang.ni untuk kepuasan diri sahaja.boleh lah.janji ada video sendiri kan.syukur...hehehehee.so harap korang enjoy.cool

Suka-Suka from manextra.blogspot.com on Vimeo.

Friday, March 18, 2011

Win a Slowmo TV Limited Edition T-Shirt

wow....slowmotv.com nak bagi t-shirt free.macam mana nak menang?korang hanya perlu review pasal web tv ni kat blogspot korang atau wall facebook korang.best review pasal slowmo tv.com ni akan menang tshirt limited edition.Macam mana nak bagi slowmotv tau yang korang buat review pasal web ni?cuma letakkan link blogspot korang,atau facebook korang di facebook slowmotv. Tarikh tutup pada 1 April 2010.

Tuesday, March 15, 2011

SLOWMO TV.COM PROMO


slowmotv.com ni web tv untuk scene ekstrim kat Malaysia ni.kat web ni adalah tunjuk video-video skate,bmx,inline,competition,event,tricktips,interview,dan macam-macam lagi.yang bestnya korang leh downdload secara percuma.So mintak korang promote kalau korang terbaca blog aku ni sebab web tv ni msih baru dan perlukan sokongan padu dari korang.Tujuan web ni di hasilkan untuk bagi popularkan sukan ekstrim standard dengan sukan yang dah famous kat Malaysia macam bola sepak,badminton dan lain-lain lagi.Harap lepas ni ramai lagi yang cuba sukan ekstrim kat Malaysia ni.ok cool.....



slowmo tv.com promo 1 from Slowmo tv.com on Vimeo.

Wednesday, March 9, 2011

ALI SKATERS JB DAH KAHWIN




Majlis Perkahwinan Ali Dan Shidah from manextra.blogspot.com on Vimeo.


sori kengkawan lambat update blog aku.terima kasih kerana masih lagi setia dan follow dengan blog ni.kali ni cerita kedai kopi,kawan baik aku dari kecil akhirnya menamatkan zaman gatal dia pada 25hb febuari 2010.sama tarikh dengan birthday dia.pape pun aku ucapkan tahniah kepada kawan baik aku.tertunailah tanggungjawab aku jadi pengapit ali.ni janji dari kecik ni.Ali ni pun diantara skaters yang otai kat jb.so tahniah kepada ali dengan ucapan aku,pasni jadual malam ko dah ketat.hahahaahahaha.sebagai kawan baik dia,aku hadiahkan ali sebuah video ringkas untuk kenangan.dapatlah anak2 ko tengok ko time ko masa muda yang sangat lah gila.ok cool...